Vogelposter

De vogelposter van natuurposter.nl is verkrijgbaar bij Vogels Nederland.

Fotografen en natuurliefhebbers Rob van Veen, Inge Duijsens, Kees Willemstein en Coen Franken verzamelden speciaal voor deze poster hun mooiste vogelfoto's.  Je vindt een diversiteit aan vogels die voorkomen in onze Nederlandse tuinen, de weide-, bos- en strandgebieden. De vogelposter helpt je meer dan 100 in Nederland voorkomende vogels makkelijk te herkennen.

De vogelposter is speciaal voor educatie en wederverkoop ook per set van 10 stuks te bestellen, voor een aantrekkelijke prijs per stuk.

Vogelposter-OpLocatie-01

De Vogels leer je met behulp van deze vogelposter op speelse wijze uit het hoofd door de poster op te hangen op een plek waar je dagelijks langskomt of verblijft. Hang de vogelposter in de slaapkamer, op de gang(deur),  koelkast, in de woonkamer of op het toilet. De vogels op deze poster zijn alfabetisch op naam gerangschikt.

 

Vogelposter-VoorbeeldWebshop

 

De fotografie/afbeelding wordt voor u geprint op aluminium plaat. Hierdoor is de wanddecoratie geschikt voor binnen en buiten. U kunt de aluminium plaat los bestellen als u zelf een ophangsysteem wilt gebruiken (geschikt voor het ophangen van spiegels of dibond).Ook kunt u de aluminium wanddecoratie bij Vogels Nederland direct bestellen tegelijk met het Wanddecoratie ophangsysteem of 4 boorgaten met afstandhouders.

 

Vogelposter-OpLocatie-02-indeklas

Bekijk en lees hier meer over de vogelposter van Vogels Nederland.

Heeft u een wens of vraag? Neem dan contact op met Vogels Nederland.